DELTA Fiber: bij ons zit glas in elke vezel

Wij als DELTA Fiber geloven dat glasvezel dé technologie is waarmee je het maximale uit je internetverbinding haalt. En daarvan willen we zoveel mogelijk mensen laten profiteren. Daarvoor gaan we altijd een stap verder. Meer dan twintig jaar geleden begonnen we in Zeeland met het aanleggen van het snelste internet van Nederland. Sinds dat moment zijn we dankzij onze gedrevenheid en ervaring uitgegroeid tot de glasvezelexpert van ons land. Met DELTA Netwerk maken we gigasnel internet bereikbaar voor steeds meer mensen en bedrijven, in steeds meer gebieden.

DELTA Fiber legt niet alleen het netwerk aan, maar levert ook de diensten via de nieuwste generatie glasvezel. Met onze merken DELTA en Caiway leveren we gigabit-internet, interactieve televisie, telefonie en mobiele diensten. DELTA Fiber is eigendom van twee investeringsmaatschappijen: het Zweedse EQT en het Amerikaanse Stonepeak. Tot DELTA Fiber behoren de merken DELTA, Caiway, DELTA Netwerk en ZeelandNet. Bij het gezamenlijk bedrijf werken meer dan 1200 medewerkers.

Maak kennis met de directie van DELTA Fiber

De dagelijkse leiding van DELTA Fiber is in handen van de volgende personen. Zij zijn verantwoordelijk voor de verdere groei van het bedrijf naar 2 miljoen aansluitingen. Maak nader kennis door te klikken op de foto’s.

Marco Visser

Chief Executive Officer DELTA Fiber

Huib Costermans

Chief Financial Officer DELTA Fiber

Marjolein Smeets

Chief Information Officer DELTA Fiber

Ludolf Rasterhoff

Chief Commercial Officer DELTA Fiber

Albert Vergeer

Chief Operating Officer DELTA Fiber

Michiel Admiraal

Business Development Director DELTA Fiber

John Wittekamp

Chief Technical Officer DELTA Fiber

Martijn van Woerkom

General Counsel DELTA Fiber

Jeroen Louws

Manager HRM DELTA Fiber

DELTA Zakelijk ISO 27001 gecertificeerd

DELTA Zakelijk is ISO 27001 gecertificeerd. Deze certificering is een wereldwijd erkende norm die aantoont dat wij onze informatiebeveiliging op orde hebben.