Het totaalaanbod van DELTA, DELTA Zakelijk en Caiway op ons netwerk

Via ons netwerk bieden we met de merken DELTA, DELTA Zakelijk en Caiway een totaalaanbod aan als het gaat om internet, tv, vaste telefonie en mobiel. Over ons gigasnelle glasvezelnetwerk in Nederland laten wij met onze diensten de aangesloten gebruikers profiteren van de nieuwste generatie glasvezel.

Met elk van onze merken levert DELTA Fiber diensten waarmee glasvezeltechnologie maximaal wordt benut. Of het nu werken, kijken, leren of genieten is, met DELTA, DELTA Zakelijk en Caiway halen we het beste uit ons netwerk.

Onze merken

DELTA

DELTA

In twintig jaar is DELTA uitgegroeid tot de glasvezelexpert van ons land. Begonnen in Zeeland, een plek waar anderen zich niet durfden te wagen, slaan we de vleugels uit naar de rest van het land en gaat DELTA verder. Met gigasnel internet, televisie, vaste telefonie en mobiel én de beste service.

Naar de website
DELTA Zakelijk

DELTA Zakelijk

Supersnelle glasvezelverbindingen voor zzp’ers aan huis, tot MKB en grote ondernemingen. Met zakelijk maatwerk in branches als onder meer zorg, onderwijs, recreatie, dienstverlening en overheid. DELTA Zakelijk werkt voor iedereen en zorgt ervoor dat je als bedrijf echt klaar bent voor de toekomst.

Naar de website
Caiway

Caiway

Slim bekeken! Dat is Caiway Glasvezel. De één na grootste glasvezelprovider van Nederland brengt al ruim drie decennia de techniek van morgen de huiskamer binnen. Caiway biedt razendsnel glasvezelinternet voor een verrassend normale prijs.

Naar de website