Van binnenstad tot buitengebied de nieuwste generatie glasvezel

Ons netwerk

Het netwerk van DELTA Fiber gaat van binnenstad tot buitengebied. Met onze expertise en jarenlange ervaring hebben we ons netwerk uitgerold en zijn we uitgegroeid tot de glasvezelexpert van Nederland.

Zowel consumenten als bedrijven profiteren van de nieuwste generatie glasvezel, ook wel XGS-PON genoemd, en ook andere providers leveren diensten over ons gigasnelle netwerk in Nederland. Met de postcodecheck kunnen huishoudens controleren of ons glasvezelnetwerk ook bij hen beschikbaar is.

Sluit ook jouw klanten aan op de nieuwste generatie glasvezel

DELTA Netwerk maakt het met Ethernet Access Services (EAS) mogelijk voor wholesalepartners om onder eigen naam breedbanddiensten aan te bieden, aan zowel consumenten als de zakelijke markt. Zonder de investeringen en complexiteit van het aanleggen en onderhouden van een fysiek glasvezelnetwerk. Hierdoor kunnen partners zich richten op het verbeteren van het dienstaanbod, de concurrentiepositie en het verhogen van de klanttevredenheid. Meer weten? Neem contact op en ontdek de voordelen. We helpen je graag verder.
Kaart van Nederland
Shadow

1,7 miljoen

Aansluitingen

30.000

Nieuwe aansluitingen per maand

3.000

Mensen werken dagelijks aan ons netwerk