DELTA gaat verder: ook als het gaat om onze impact op mens, milieu en samenleving

DELTA draagt structureel bij aan de ‘digital society’: online werken en winkelen, maar ook onderwijs, zorg en het regelen van van allerlei zaken doen we grotendeels digitaal. Tegelijkertijd wil DELTA bijdragen aan een welvarende en schonere wereld. Daarom ondersteunt ons ESG-beleid (Environmental, Social & Governance) zeven van de 17 Sustainable Development Goals (SDGs) van de Verenigde Naties. Dat doen we op drie manieren - we zorgen voor een beter digitaal leven, we nemen onze verantwoordelijkheid naar de samenleving, en we ondernemen met respect voor onze planeet. Lees er alles over in ons ESG verslag 2023.

Onze eerdere ESG verslagen:
ESG Verslag 2022.

DELTA Sponsorships


DELTA Ride for the Roses

DELTA Ride for the Roses

Iedereen kent wel iemand die wordt getroffen door kanker. Met de DELTA Ride for the Roses hebben we een gemeenschappelijk doel met alle deelnemers: zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek naar deze ziekte en behandelmethoden. Of iemand nu 25 kilometer fietst op een stadsfiets of 120 kilometer wegtrapt op een racefiets, iedereen kan meedoen.

Ga naar de website
Kustmarathon Zeeland

Kustmarathon Zeeland

De mooiste en zwaarste marathon van Nederland wordt dit evenement genoemd. De kustmarathon van Burgh-Haamstede tot Zoutelande. 42195 meter klimmen en dalen langs de Zeeuwse kust met de wind in de haren, zout op de lippen en fantastisch uitzicht. DELTA is gouden sponsor van dit evenement en hoofdsponsor van de Light Kustrun. Bij dit side-event lopen deelnemers 11 kilometer van het marathonparcours in het donker, met een feestelijk verlicht parcours en live muziek onderweg.

Ga naar de website
Film by the Sea

Film by the Sea

Film by the Sea is het vierde filmfestival van Nederland met jaarlijks zo'n 140 films en ongeveer 44.000 bezoekers. Inmiddels is het festival uitgegroeid tot een hybride evenement waarbij mensen zowel fysiek in de bioscoop als thuis op de bank het festival kunnen volgen. Thuis kijken is mogelijk via het online filmprogramma van het festival.

Ga naar de website
DELTA Dikke Banden Races

DELTA Dikke Banden Races

Laat de allerkleinsten kennismaken met de fietssport. Zo houden we ook de jongste generatie in beweging. Tijdens een DELTA Dikke Banden Race kunnen kinderen tussen de 3 en 13 jaar meefietsen in hun eigen dorp of buurt. De snelste kids ontvangen een medaille. De DELTA Dikke Banden Races worden georganiseerd in samenwerking met SportZeeland.

Ga naar de website

DELTA Fiber Fonds

Naast onze sponsorships geeft het DELTA Fiber Fonds stichtingen en organisaties een financieel steuntje in de rug.

Meer informatie