DELTA

DELTA brengt interactieve tv naar woonkamer

4 januari 2018

Deel dit artikel via

WhatsApp
LinkedIn

DELTA klanten halen vanaf nu nóg meer uit hun televisie. Met de introductie van de nieuwe interactieve tv-ontvanger kijken DELTA klanten televisie via internet. Televisiekijkers genieten nu op alle schermen van de interactieve mogelijkheden live tv-kijken en pauzeren, programma gemist, begin gemist en opnemen. Een maximale tv-beleving via de televisie, tablet, smartphone en laptop.

De kijker bepaalt

Het nieuwe tv-product is samen met klanten ontwikkeld. Gebruiksgemak en kijkgedrag vormen de basis. Dit is zowel in design als in een overzichtelijke tv-gids doorgevoerd. Al ruim een aantal weken wordt het interactieve tv kijken uitvoerig getest door een grote groep klanten.

Televisie kijken via internet

Naast de mogelijkheden in de DELTA TV App breidt de provider zijn interactieve aanbod nu ook uit naar het eerste scherm. Via de nieuwe interactieve tv-ontvanger kijken DELTA klanten televisie via het internetsignaal. Dankzij een cloudoplossing is het mogelijk om on-demand te kijken, te pauzeren en tot 250 uur op te nemen.

Eerste zes maanden gratis

Om alle klanten deze nieuwe tv-beleving te laten ervaren is DELTA Interactieve TV de eerste zes maanden gratis voor iedereen. Daarna betalen klanten 3,50 euro per maand. Klanten huren de tv-ontvanger gedurende het contract. De beschikbare interactieve functionaliteiten zijn afhankelijk van het internetabonnement.

Maximale kijkbeleving

Het nieuwe Interactieve TV is zo ontwikkeld dat het continu verbeterd kan worden. De ervaringen van de interactieve kijkers vormen de komende periode de basis om het product te finetunen en nieuwe ontwikkelingen door te voeren. Samen met zijn trouwe klanten zorgt DELTA zo voor een maximale kijkbeleving. En met de 4K-geschikte interactieve tv-ontvanger zijn DELTA klanten klaar voor de toekomst. Meer info over Interactieve TV.