DELTA Fiber

DELTA Fiber Nederland neemt CBizz over

20 februari 2019

Deel dit artikel via

WhatsApp
LinkedIn

DELTA Fiber Nederland heeft netwerkoperator en serviceprovider CBizz, actief in glasvezelnetwerken voor de zakelijke markt, overgenomen. Het bedrijf uit Hardinxveld-Giessendam biedt hoogwaardig internet over glasvezel op meer dan 100 bedrijventerreinen door heel Nederland. De overname van Cbizz versnelt de groeistrategie van DELTA Fiber Nederland op de zakelijke markt.


Marco Visser, CEO van DELTA Fiber Nederland over de overname: “DELTA Fiber Nederland heeft zich ten doel gesteld om glasvezelnetwerken aan te leggen door heel Nederland, zowel voor huishoudens als voor bedrijven. Wij zijn dan ook enorm blij met de overname van CBizz. Dit versnelt onze groeistrategie om bedrijven te voorzien van glasvezelverbindingen en bijbehorende diensten.”

Sikko de Graaf, CEO van CBizz: “Vanuit een toegewijd en gespecialiseerd team hebben wij CBizz ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor bedrijven. Daarom zij wij enorm trots dat we meer dan 100 bedrijventerreinen in Nederland toegang bieden tot snel internet over glasvezel. Met DELTA Fiber Nederland als nieuwe eigenaar, verandert er voor klanten van CBizz niets. Zowel het merk CBizz als het huidige management blijven intact. Tegelijkertijd zijn wij overtuigd dat CBizz in deze nieuwe fase het beste tot zijn recht komt in de groeistrategie van DELTA Fiber Nederland.”

De OR van DELTA Fiber Nederland heeft een positief advies gegeven. Er worden geen financiële details verstrekt. Sikko de Graaf, CEO van CBizz, zal in het kader van het bereiken van zijn pensioengerechtigde leeftijd deze maand CBizz verlaten.

DELTA Fiber Nederland heeft zich ten doel gesteld om glasvezelnetwerken aan te leggen door heel Nederland, zowel voor huishoudens als voor bedrijven. Wij zijn dan ook enorm blij met de overname van CBizz. Dit versnelt onze groeistrategie om bedrijven te voorzien van glasvezelverbindingen en bijbehorende diensten
Marco Visser, CEO DELTA Fiber