DELTA

DELTA gaat verder met landelijke campagne

9 november 2021

Deel dit artikel via

WhatsApp
LinkedIn

De nieuwe tv- en radiocampagne van glasvezelprovider DELTA begint vandaag. Het is de eerste landelijke campagne die DELTA voert. In de campagne ‘Wij zijn DELTA’ stellen Daan, Donnie en Dirk zich voor als de verpersoonlijking van het merk. De telecomprovider kiest voor deze nieuwe media-aanpak, nu het bedrijf bijna de 1 miljoen aansluitingen passeert.

“Nu we toewerken naar 2 miljoen glasvezelaansluitingen in Nederland, willen we ons graag aan iedereen voorstellen die ons nog niet kent. Het gaat snel met de glasvezelaanleg in ons land. In de komende vier jaar willen we het aantal aansluitingen hebben verdubbeld. Dat gaat om 25 procent van Nederland”, zegt CCO Ludolf Rasterhoff van DELTA.

Eerste plaats in helpdeskonderzoek

Tot nu toe opereerde DELTA vooral met regionale campagnes in de gebieden waar glasvezel wordt aangelegd. Onder het motto ‘DELTA gaat verder’, laat de telecomprovider in de eerste landelijke campagne zien dat het doorgaat met de aanleg van nieuwe netwerken, het bieden van de hoogste snelheden internet via de nieuwste generatie glasvezel (XGS-PON) én verder gaat in het bieden van de beste service. Zo belandde DELTA onlangs op de eerste plek in het Helpdeskonderzoek van ProviderCheck.

De nieuwe campagne begint met een tv-commercial die in samenwerking met reclamebureau Fightclub en productiemaatschappij Holyfools is ontwikkeld. Deze is te zien op de zenders van NPO, RTL, Talpa en ESPN. Daarnaast is DELTA ook landelijk te horen op de radio en te zien via buitenreclame en online.

Over DELTA

DELTA biedt door heel Nederland via glasvezel internet met gigabitsnelheden, interactieve tv en vaste en mobiele telefonie aan. Het netwerk van DELTA Fiber voorziet bijna 1 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van snel internet en maandelijks komen daar zo’n 20.000 glasvezelaansluitingen bij. De ambitie van DELTA Fiber is om zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven toegang te bieden tot een snelle internetverbinding en te groeien naar 2 miljoen aansluitingen in 2025. Bij DELTA Fiber werken ruim duizend medewerkers.