DELTA

DELTA opnieuw drie jaar hoofdsponsor Ride for the Roses in Zeeland

16 juli 2020

Deel dit artikel via

WhatsApp
LinkedIn

DELTA is de komende drie jaar opnieuw hoofdsponsor van de DELTA Ride for the Roses in Zeeland. De Zeeuwse telecomprovider en energieleverancier heeft de samenwerking met de Stichting Ride for the Roses Zeeland opnieuw vastgelegd in een overeenkomst voor de komende jaren.

“Nog steeds is onderzoek naar kanker enorm belangrijk om deze ziekte onder de duim te krijgen”, zegt directeur Ludolf Rasterhoff van DELTA. “Het is mooi om te zien dat Zeeland in gezamenlijkheid een enorme prestatie levert om honderdduizenden euro’s in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding om deze onderzoeken mogelijk te maken. Dat dragen we nog steeds een warm hart toe en blijven we graag ondersteunen.”

Sinds de oprichting zijn al miljoenen euro’s opgehaald voor onderzoek naar onder meer longkanker, huidkanker, borstkanker en prostaatkanker.
Ben de Reu

Dit jaar zou tijdens de elfde editie van DELTA Ride for the Roses voor het eerst door de Westerscheldetunnel worden gefietst. Door het coronavirus ging de editie van 2020 niet door. Het voornemen is om volgend jaar alsnog deelnemers van de 120-kilometer-route door de langste verkeerstunnel van Nederland te laten fietsen. Dat gebeurt in het weekend van 12 juni 2021. Speciaal voor onderzoek naar gynaecologische kanker is op vrijdag 11 juni de DELTA Ladies Ride in Goes.

“We zijn enorm blij als organisatie dat DELTA het mogelijk maakt dat we dit wielerevenement ook de komende jaren voor Zeeland en het KWF kunnen blijven organiseren”, zegt Ben de Reu van Stichting Ride for the Roses Zeeland. “Samen met DELTA hebben we dit evenement mogen laten uitgroeien tot een van de grootste evenementen van Zeeland. Sinds de oprichting zijn al miljoenen euro’s opgehaald voor onderzoek naar onder meer longkanker, huidkanker, borstkanker en prostaatkanker.”