DELTA Fiber

Enreach NL en DELTA Fiber sluiten strategisch partnership

7 april 2022

Deel dit artikel via

WhatsApp
LinkedIn

Enreach NL, zakelijke dienstverlener van Telecom en ICT diensten, en DELTA Fiber sluiten een strategische overeenkomst voor samenwerking op het netwerk van DELTA Fiber. Het partnership biedt Enreach NL en haar partners toegang tot het glasvezelnetwerk van DELTA Fiber en de reeds verglaasde bedrijventerreinen in Nederland.

Volledig portfolio en sleutelrol op bedrijventerreinen

DELTA Fiber is een gevestigde naam in de glasvezelbranche en heeft door de jarenlange ervaring veel expertise in het aanleggen van glasvezelnetwerken. Partners van Enreach NL krijgen dankzij de samenwerking toegang tot het glasvezelnetwerk van DELTA Fiber. Met het sluiten van de overeenkomst tussen de partijen komen producten en diensten van het Enreach portfolio, zoals cloud telefonie, samenwerkings- en chatbotoplossingen, beschikbaar voor aangesloten en nieuwe klanten van DELTA Fiber. Tevens krijgen de resellers van Enreach NL een unieke mogelijkheid om een nieuw deel van de glasvezelmarkt te bedienen.

Marco Visser, CEO DELTA Fiber: “Beide bedrijven hebben een enorme ambitie en drive en ik reken erop dat zakelijk Nederland hier binnenkort de vruchten van zal plukken. Ik vertrouw erop dat we samen nog voor de zomer de eerste aansluitingen kunnen realiseren. Dit is het begin van een sterk strategisch partnerschap”.

Terry Aurik, CEO Enreach Nederland: “We zijn enorm trots dat we naast de recente rebranding van Voiceworks en i4IP naar Enreach nog een mooie aankondiging mogen doen. Met dit strategisch partnership krijgen onze partners een sleutelrol in het bedienen van zakelijke klanten op de bedrijventerreinen van DELTA Fiber, met hun digitale transformatie vraagstukken”.

Marco Visser vervolgt: “Met het strategische partnership met Enreach NL versterken wij eens te meer onze zakelijke focus en versnelde uitrol van glasvezel op bedrijventerreinen. Dankzij de nieuwe samenwerking kunnen we de partners en klanten maar ook de eindgebruikers van Enreach NL toegang bieden tot het snel groeiende glasvezelnetwerk van DELTA Fiber.”

Over Enreach NL

In Nederland is Enreach in 2022 ontstaan middels de fusie en rebranding van Voiceworks en i4IP. Enreach NL werkt samen met zusterbedrijven Eazit, DSD en CloudLand om partners en klanten volledig te kunnen ondersteunen in hun digitale transformatie. Enreach NL draagt bij aan intelligente, geïntegreerde IT- en communicatieoplossingen die zorgen voor optimale communicatie en workflow tussen organisaties. Enreach NL’s missie is om bedrijven toegang te geven tot de beste communicatie- en samenwerkingstools. Enreach NL is onderdeel van Enreach en actief in meer dan 25 landen en heeft 1100 medewerkers in dienst, verspreid over 25 verschillende Europese kantoren.

Over DELTA Fiber

DELTA Fiber is een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Het netwerk van DELTA Fiber bereikt inmiddels bijna 1 miljoen huishoudens en bedrijven en groeit maandelijks met 25.000 glasvezelaansluitingen. De ambitie van DELTA Fiber is om zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven toegang te bieden tot een snelle internetverbinding en te groeien naar 2 miljoen aansluitingen in 2025.

DELTA Fiber is eigendom van de Zweedse investeringsmaatschappij EQT. Onder de merken DELTA en Caiway levert het bedrijf internet met gigabitsnelheden, interactieve tv en vaste en mobiele telefonie aan zowel consumenten als bedrijven. Bij DELTA Fiber werken meer dan 1200 medewerkers.