DELTA Fiber

Hoofdsponsor DELTA verlengt contract met Ride for the Roses in Zeeland

19 oktober 2023

Deel dit artikel via

WhatsApp
LinkedIn

DELTA heeft het sponsorcontract voor de DELTA Ride for the Roses in Zeeland verlengd met drie jaar. DELTA is sinds 2008 hoofdsponsor van de Zeeuwse editie van het evenement om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. In de afgelopen vijftien jaar heeft de DELTA Ride for the Roses miljoenen euro's opgebracht voor KWF Kankerbestrijding.

"Onderzoek naar kanker blijft van cruciaal belang om de strijd tegen deze dodelijke ziekte te blijven voeren", zegt CCO Ludolf Rasterhoff van DELTA Fiber. "Om kanker de wereld uit te krijgen is veel onderzoek nodig en dat kost dus ook veel geld. We zijn trots op de organisatie van de DELTA Ride for the Roses dat ze zoveel mensen in Zeeland weten te bewegen om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding om onderzoeken te financieren."

314.374 euro

Het afgelopen jaar werd met de DELTA Ride for the Roses een recordbedrag van 314.374 euro opgehaald. Dat werd vandaag bekendgemaakt tijdens een afsluitende bijeenkomst in de Admiraliteitszaal van de Provincie Zeeland. In dit bedrag zijn ook de laatste donaties voor de editie van 2023 meegenomen.

Volgend jaar is de DELTA Ride for the Roses op 7, 8 en 9 juni. Deelnemers aan de 120-kilometerroute in Midden-Zeeland fietsen dan over de Zeelandbrug. Daarnaast worden de 25-kilometerroutes aangepast naar Family Rides waar gezinnen met jonge kinderen aan kunnen deelnemen.

"We zijn blij dat DELTA zich de komende drie jaar opnieuw committeert als hoofdsponsor van de DELTA Ride for the Roses", zegt voorzitter Henk Remijnsen. "Hierdoor komt al het bij elkaar gefietste geld ten goede aan kankeronderzoek en -preventie-initiatieven."

Over DELTA

DELTA is hét merk in Zeeland voor internet, tv, mobiel en energie. DELTA Fiber is een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Het netwerk van DELTA Fiber bereikt inmiddels meer dan 1,5 miljoen huishoudens en bedrijven en heeft de ambitie om te groeien naar 2 miljoen aansluitingen in 2025. DELTA Energie is al meer dan 100 jaar dé energieleverancier in Zeeland die sinds 2016 aan alle klanten uitsluitend 100 procent groene stroom levert.