DELTA Fiber

Kliksafe versterkt glasvezelpositie door partnership met DELTA Fiber

3 november 2023

Deel dit artikel via

WhatsApp
LinkedIn

Internetaanbieder Kliksafe gaat klanten rechtstreeks bedienen met snel glasvezelinternet via het netwerk van DELTA Fiber. Kliksafe koopt glasvezel niet langer in met tussenkomst van een derde partij. Met dit partnership verstevigt Kliksafe zijn positie op de glasvezelmarkt.

Betere service voor de consument

Directeur Bert Jan Peters van Kliksafe: “We zijn erg blij met dit partnership omdat het onze positie op de glasvezelmarkt versterkt en we onze klanten beter kunnen bedienen. We kunnen ze beter en sneller helpen, doordat we direct inzicht hebben in het netwerk waarover we onze diensten leveren. Onze mensen staan dag en nacht in direct contact met de netwerk operators van DELTA. We kunnen onze klanten daardoor nog beter van dienst zijn.”

Open netwerkstrategie


Albert Vergeer, COO van DELTA Fiber: ”Kliksafe heeft veel klanten in de gebieden waar ons netwerk ligt, dus dit is een win-win voor iedereen. Met dit partnership bevestigen we ook opnieuw onze open netwerkstrategie. Wanneer meerdere partijen over een netwerk hun diensten aanbieden, is de aanleg van dubbele glasvezelnetwerken niet nodig voor een gezonde marktwerking.”

Veilig internet van Kliksafe


Kliksafe biedt veilig internet voor gezinnen. Daarmee wordt voorkomen dat vooral kinderen worden geconfronteerd met bijvoorbeeld gewelddadige of pornografische content. Kliksafe is flink gegroeid. Daarmee is het voor Kliksafe nóg belangrijker geworden om zelfstandig te opereren in de markt en zijn glasvezelpositie verder te verstevigen.

Snelste glasvezelnetwerk van DELTA Fiber


DELTA Fiber bereikt met zijn netwerk inmiddels meer dan 1,5 miljoen huishoudens en bedrijven. Het heeft het snelste glasvezelnetwerk van Nederland met internetsnelheden tot 5Gbps.