DELTA

DELTA biedt maximale internetsnelheid met Unlimited Glasvezel

15 januari 2024

Deel dit artikel via

WhatsApp
LinkedIn

DELTA introduceert Unlimited Glasvezel & 5G Unlimited Mobiel, een nieuw glasvezel- en mobiel abonnement. Daarmee krijgen consumenten toegang tot de hoogst haalbare internetsnelheden op het XGS-PON glasvezelnetwerk van DELTA, dat als snelste is getest door nPerf. Op dit moment is dat 8 Gbps up- en downloadsnelheid. De ambitie van DELTA is om dit met technologische innovaties nóg sneller te maken. Met Unlimited Glasvezel profiteren klanten daar direct van. Bij dit abonnement zit een mobiel abonnement inbegrepen met onbeperkt bellen en een onbeperkte databundel via het mobiele 5G-netwerk.

Consumenten kunnen met dit nieuwe abonnement het maximale halen uit wat DELTA te bieden heeft voor 125 euro per maand. Het nieuwe abonnement komt in de plaats van het huidige 5 Gig-abonnement. Klanten die nu gebruikmaken van 5 Gig worden overgezet op het nieuwe Unlimited-abonnement en profiteren van de hogere internetsnelheid tegen dezelfde prijs.

Nieuwe commercial

Met de lancering van deze nieuwe dienst, zijn vanaf vandaag Daan, Donnie en Dirk weer te zien in een splinternieuwe tv-commercial.

Het snelste netwerk

Het internet van DELTA is door nPerf als snelste getest in de Nederlandse markt. DELTA levert de hoogste internetsnelheden via de nieuwste generatie glasvezeltechnologie, ook wel XGS-PON genoemd. Het Unlimited Glasvezel-abonnement is dankzij de uitrol van XGS-PON over het gehele glasvezelnetwerk beschikbaar.

Over DELTA

DELTA is onderdeel van DELTA Fiber, een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Het netwerk van DELTA Fiber bereikt inmiddels meer dan 1,6 miljoen huishoudens en bedrijven en wil groeien tot 2 miljoen aansluitingen in 2025. Bij DELTA Fiber werken meer dan 1200 medewerkers.