DELTA

DELTA heeft beste netwerk in Zeeland, Overijssel en Zuid-Holland en biedt landelijk de beste klantenservice

28 februari 2023

Deel dit artikel via

WhatsApp
LinkedIn

DELTA Fiber heeft het beste breedbandnetwerk in Zeeland. En ook in Zuid-Holland en Overijssel heeft het van oorsprong Zeeuwse bedrijf inmiddels een koppositie weten te bemachtigen. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van Connect Magazine, uitgevoerd door benchmarkorganisatie umlaut, onderdeel van Accenture, naar de kwaliteit van breedbandnetwerken over de hele wereld. Daarnaast waarderen de klanten van DELTA zijn klantenservice in het vierde kwartaal van 2022 met een 8,8 in de Providermonitor van de Consumentenbond, waarmee DELTA de best gewaardeerde klantenservice van alle Nederlandse internetproviders heeft. 

Hoogste score in drie provincies 

DELTA scoort in genoemde drie provincies het beste op onder meer downloadsnelheid, uploadsnelheid en stabiliteit. Hakan Ekmen, CEO Telecommunication bij umlaut: “DELTA Fiber heeft als regionale speler de sterkste resultaten laten zien in drie provincies. Daarnaast zijn de hoge scores voor stabiliteit uitstekend nieuws voor Nederlandse vaste klanten.” 
 

Klantenservice: hoge bereikbaarheid en juiste aandacht

 “We hebben de duidelijke ambitie om de beste klantenservice te zijn op zowel bereikbaarheid als service. Wij geloven dat je met een hoge bereikbaarheid en de juiste aandacht voor de klant en de medewerker het verschil kan maken”, zegt Ferry Monsma, directeur Klantenservice bij DELTA. “Wij zetten dan ook vol in op de ontwikkeling van onze medewerkers waarbij de ultieme bereidheid om de klant te helpen centraal staat. Dit is een geweldige beloning voor ons klantenservice team, dat dag in dag uit het verschil probeert te maken voor onze klanten.” 
Voor de redactie 

Neem voor meer informatie contact op via [email protected] of 0118 74 55 55.  

Over DELTA Fiber

DELTA Fiber is een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Het netwerk van DELTA Fiber bereikt inmiddels ruim 1,3 miljoen huishoudens en bedrijven en groeit met 8000 glasvezelaansluitingen per week. De ambitie van DELTA Fiber is om zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven toegang te bieden tot een snelle internetverbinding en te groeien naar 2 miljoen aansluitingen in 2025. DELTA Fiber is eigendom van de investeringsmaatschappijen EQT en Stonepeak. Onder de merken DELTA en Caiway levert het bedrijf internet met gigabitsnelheden, interactieve tv en vaste en mobiele telefonie aan zowel consumenten als bedrijven. Bij DELTA Fiber werken meer dan 1.200 medewerkers.